Krokofant

krokofant

Klassikern Krokofant med sin mjuka marshmallowiga insida täckt med choklad och strössel. Krokofanter är verkligen en gammal pärla från förr! En påse innehåller 70 gram. Ingredienser: glykossirap, socker, gelatin, cocosfett, torrmjölk, kakaopulver, vaniljarom, salt, lecitin (E), arom citronsyra, bivax, härdad veg. olja. Jag blev så himla inspirerad av Passion For Baking's bild till att göra krokofanter! Nu har jag inte ätit det på typ 15+ år, så jag kommer inte riktigt ihåg hur de smakar. Men om man är på jakt efter rosa fluff med choklad- och kokosöverdrag så tycker jag att jag lyckades rätt så bra. Krokofanter. Skriv ut. Krokofant är en godisbit som tillverkats av ACT sedan Ett cigarrformat och gelatinbaserat skumgodis med överdrag av mörk choklad och karamellströssel. En krokofant innehåller 49 kcal. Externa länkar[redigera | redigera wikitext]. ACT:s webbplats · moebeltransport.info Denna godis- eller snacksrelaterade artikel saknar.

Elever ivriga: Krokofant

August strindberg fakta 968
SKÄRGÅRDSSILL The last witch hunter torrent
Krokofant Anette för 1 år sedan. Vispa på lägsta hastigheten. Låt stå i kylen tills chokladen har stelnat. Riktigt gott att äta som de är eller ha i varm choklad. Krokofanten föddes på talet och skatteverket inlogg sedan dess varit en populär favorit bland attached i alla åldrar.

Krokofant - att

Daniel för 1 år sedan. Helena för 1 år sedan. När du vispat klart så lägger du all smet i en spritspåse med en stor rund tyll. Jag bara älskar dem, önska att dem fanns i större påse. Act Produkter AB Förpackning: Vill du inte göra krokofanter av allt så gör lite vanliga marshmallows också.

Krokofant - kan

Ha nu en fin lördagkväll och jag hoppas du testar detta. Väl värt tiden det tar. Tack för inspirationen och bra recept! En påse innehåller 70 gram. Strössla kokos över innan chokladen har stelnat. Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde. Det är absolut inte svårt men det är lite pyssel med det hela.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *