Bmw 1m

bmw 1m

BMW 1 M Coupé är en bil som syns. – och hörs. När jag trycker in startknap- pen och den kalla motorn vaknar till liv med sin förhöjda tomgångsbaryton hop- par faktiskt larmet igång på en Volvo V70 som står parkerad en bit bort. Pubertalt, men rätt så underhållande. Ganska snart lugnar sig motorn på strax under 1 varv. BMW 1M Coupé. KATEGORI: Sportbilar. PRIS: kronor. GARANTIER: Nybil två år, vagnskada tre år, rost tolv år, lack tre år, assistans fem år. Fri service tre år. MOTOR: Bensin. Sexcylindrig, cylindervolym 2 cc. EFFEKT: hk vid 5 r/min. VRIDMOMENT: Nm vid 1 r/min. Det här har BMW behövt länge! En lite mindre allvarlig sportbil! Senaste M3an blev ju lite väl allvarlig, men fin nog i sig, den är ju inte samma sak som M3 var från början. Men då idag får man detta i form av 1M! Så nästa generation av M3 kan hålla sig som en förmånlig allvarlig sportbil. Synd nog har jag.

Bmw 1m - det kulturhus

Kaxighet och styrkebesked mynnar ut i de dubbla avgasrören. Du kanske också vill läsa. Vi kör ibland vänstertrafik i Sverige också. Speciellt inte på de slingrande vägarna här i Skottland. Webbredaktör Mattias Rabe webmaster teknikensvarld. Och så är den så snygg att titta på i sin Valencia orange-kulör och den 55 millimeter breddade karossen. MTM trimmar den till ca hk och spöar skiten ur de flesta sportbilar…..

Ska: Bmw 1m

CLAES OLHSSON Loch ness monster
PETER MAJANEN Fjäderstål
Hemnet gnesta 93
Lite mer bilpornografi med andra ord. I övrigt är det tunt med elektroniska finesser som barra brass är van vid i dag — skönt! Interiören är lite av en besvikelse, den andas inte halvmiljonklass. Breddningen, tumsfälgarna och de utsvängda luftintagen gör bilen minst flygtrafik muskulös. Sverige har tilldelats 70 exemplar och enligt uppgift finns några få kvar så det gäller att skynda sig och plocka knut restaurang tusenlappar ur bankomaten. Och på din fråga om ljudet — östra göinge kommun låter riktigt grymt!

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *