Systemvolaget

systemvolaget

Ett samhälle där alkohol njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Vår vision är ett samhälle där alkohol njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Syftet med att Systembolaget finns till är för att de alkoholrelaterade problemen blir mindre om alkohol säljs utan vinstintresse. Våra värderingar ligger i att vi. Sälj alkohol utan vinstintresse! Då begränsar vi alkoholens negativa inverkningar på samhället. Det var så staten resonerade när Systembolaget grundades - och det gäller än idag. Sedan dess har Systembolaget informerat om alkoholens risker, gett service och sålt med ansvar. Exakt hur det har sett ut genom åren. Beställa varor? Hos Långflons Stormarknad kan Ni beställa varor från Systembolaget. BESTÄLLNINGS-SCHEMA. Med reservation för ändringar då Röda Dagar infaller på ordinarie leveransdag.

Systemvolaget Video

SWEDISH CHURCH AKA SYSTEMBOLAGET !

Systemvolaget - Lgger

Huvudkraven för att få handla på Systembolaget var att kunden var minst 21 år gammal, nykter och att misstanke ej fanns om langning. År sänktes åldersgränsen från 21 till 20 år på Systembolaget, medan reglerna om nykterhet och langning är de samma sedan Vi har uppdaterat appen med en snabbare och mer direkt sökfunktion där vi lagt till din senaste sökhistorik, skapat ett tydligare resultat och lagt mer fokus på produktbilden när du väl skall hitta drycken i din butik. Berätta gärna för oss genom tyck till-funktionen under Kundtjänst. Systembolaget inledde november försök med hemleverans på ett fåtal orter. År började Systembolaget införa självbetjäningsbutiker.

Systemvolaget - tur henne

Kenneth Bengtsson [ 23 ]. Systembolaget har identiska påslag på samtliga viner 19 procent av inköpspriset samt 3,50 kronor per enhet. Alla lanseringar, datum och sortiment. År fick en muthärva inom Systembolaget stor medial uppmärksamhet. Under det första världskriget var alkoholdrycker kraftigt ransonerade. Som med det här öppna brevet till EU-kommissionens ordförande José Manuel Barroso i början av talet.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *